Showing all 4 results

 • Sale!

  Зелка салата

  Sale! 120 ден 100 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Витаминска салата

  Sale! 120 ден 100 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Цезар салата

  Sale! 250 ден 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна салата

  Sale! 220 ден 180 ден Додади во кошничка