СОЗДАВАМЕ ВКУСНИ СЕЌАВАЊА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

 • Sale!

  Пеперони

  Sale! 280 ден 225 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Алполија

  Sale! 230 ден 185 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Отворен батак со помфрит

  Sale! 240 ден 186 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рибја чорба од Лосос

  Sale! 210 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Паста Болоњезе

  Sale! 320 ден 259 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Орада

  Sale! 750 ден 600 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со шумско овошје и нутела

  Sale! 180 ден 160 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Еквилибриум колбас со помфит

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Колбас на скара со помфрит

  Sale! 210 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна салата

  Sale! 220 ден 180 ден Додади во кошничка
 • Посно Гравче

  120 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ребро на жар со помфрит

  Sale! 330 ден 279 ден Додади во кошничка

 • Sale!

  Калцоне

  Sale! 160 ден 120 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Плескавица со помфрит

  Sale! 200 ден 165 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со џем од калинка и смоква

  Sale! 160 ден 140 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со шумско овошје и нутела

  Sale! 180 ден 160 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко во кари

  Sale! 290 ден 230 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Сендвич со пршутa

  Sale! 180 ден 145 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешки прсти со помфрит

  Sale! 260 ден 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Еквилибриум колбас со помфит

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Тава EQUILIBRIUM

  Sale! 450 ден 360 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Веге сендвич

  Sale! 100 ден 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кватро формаџи

  Sale! 355 ден 280 ден Додади во кошничка
 • Посно Гравче

  120 ден Додади во кошничка

Резервации на телефон:

02 60 90 555

РЕЗЕРВАЦИИ

  Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?