Showing all 10 results

 • Sale!

  Орада

  Sale! 750 ден 600 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пастрмка

  Sale! 390 ден 270 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Зелка салата

  Sale! 120 ден 100 ден Додади во кошничка
 • Посно Гравче

  120 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото со зеленчук

  Sale! 310 ден 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рибја чорба од Лосос

  Sale! 210 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Бранцин

  Sale! 750 ден 600 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Лосос

  Sale! 790 ден 650 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото со гамбори

  Sale! 380 ден 310 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Витаминска салата

  Sale! 120 ден 100 ден Додади во кошничка