Showing all 6 results

 • Sale!

  Нутела торта

  Sale! 190 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Cheese Cake

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Крем пита

  Sale! 145 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со џем од калинка и смоква

  Sale! 140 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со шумско овошје и нутела

  Sale! 160 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со нутела и плазма

  Sale! 150 ден Додади во кошничка