ПЛАЌАЊЕТО Е УСПЕШНО

Би сакале да Ви потврдиме дека УСПЕШНО извршивте уплата.

Уплатата се процесира, а во меѓувреме ќе ја реализираме Вашата нарачка.

За дополнителни информации можете да не побарате на 02 60 90 555

или да ни испратите порака преку контакт-формата – www.equilibrium.mk/contact

Ви благодариме на довербата!