Секоја вечер во Equilibrium има жива музика (амбиентален џез, поп, рок) и можеме да се пофалиме со пријатна атмосфера каде можете да ја вкусите гастрономската магија на нашите шефови или да уживате во врвните вина

Резервации на тел: 02 60 90 555

    Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?