СОЗДАВАМЕ ВКУСНИ СЕЌАВАЊА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

 • Sale!

  Витаминска салата

  Sale! 100 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ребро во фурна

  Sale! 345 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Свински врат со помфрит

  Sale! 270 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пица сендвич

  Sale! 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна салата

  Sale! 180 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Лосос

  Sale! 650 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пеперони

  Sale! 215 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Стек на жар со помфит

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Cheese Cake

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кон фунги

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Веге сендвич

  Sale! 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Капричиoза

  Sale! 200 ден Додади во кошничка

 • Sale!

  Витаминска салата

  Sale! 100 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ребро во фурна

  Sale! 345 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Свински врат со помфрит

  Sale! 270 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пица сендвич

  Sale! 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна салата

  Sale! 180 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Лосос

  Sale! 650 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пеперони

  Sale! 215 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Стек на жар со помфит

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Cheese Cake

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кон фунги

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Веге сендвич

  Sale! 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Капричиoза

  Sale! 200 ден Додади во кошничка

Резервации на телефон:

02 60 90 555

РЕЗЕРВАЦИИ

  Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?