СОЗДАВАМЕ ВКУСНИ СЕЌАВАЊА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

 • Sale!

  Веге сендвич

  Sale! 100 ден 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ребро на жар со помфрит

  Sale! 330 ден 279 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со џем од калинка и смоква

  Sale! 160 ден 140 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Колбас на скара со помфрит

  Sale! 210 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешки прсти со помфрит

  Sale! 260 ден 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ребро во фурна

  Sale! 390 ден 345 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Домашни Њоки Кватро Формаџи

  Sale! 380 ден 305 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Витаминска салата

  Sale! 120 ден 100 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна сендвич

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Маргарита

  Sale! 210 ден 179 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пица сендвич

  Sale! 100 ден 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко во кари

  Sale! 290 ден 230 ден Додади во кошничка

 • Sale!

  Пилешко во кари

  Sale! 290 ден 230 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пеперони

  Sale! 280 ден 225 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна сендвич

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ребро на жар со помфрит

  Sale! 330 ден 279 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ребро во фурна

  Sale! 390 ден 345 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна салата

  Sale! 220 ден 180 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Колбас на скара со помфрит

  Sale! 210 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Еквилибриум колбас со помфит

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Стек на жар со помфит

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Плескавица Еквилибриум

  Sale! 450 ден 365 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Сендвич со пршутa

  Sale! 180 ден 145 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко Соте со кикирики

  Sale! 310 ден 250 ден Додади во кошничка

Резервации на телефон:

02 60 90 555

РЕЗЕРВАЦИИ

  Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?