СОЗДАВАМЕ ВКУСНИ СЕЌАВАЊА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

 • Sale!

  Тава EQUILIBRIUM

  Sale! 360 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Увијач со помфрит

  Sale! 280 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пастрмка

  Sale! 270 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пеперони

  Sale! 215 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кватро формаџи

  Sale! 280 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна сендвич

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со шумско овошје и нутела

  Sale! 160 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Цезар салата

  Sale! 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ражничи со помфрит

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Крем пита

  Sale! 145 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко Соте со кикирики

  Sale! 250 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна салата

  Sale! 180 ден Додади во кошничка

 • Sale!

  Калцоне

  Sale! 120 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Крем пита

  Sale! 145 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Кватро формаџи

  Sale! 285 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Паста Болоњезе

  Sale! 259 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Стек на жар со помфит

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Увијач со помфрит

  Sale! 280 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко Соте со кикирики

  Sale! 250 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото со зеленчук

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Алполија

  Sale! 185 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пеперони

  Sale! 215 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Тава EQUILIBRIUM

  Sale! 360 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пастрмајлија Equilibrium

  Sale! 295 ден Додади во кошничка

Резервации на телефон:

02 60 90 555

РЕЗЕРВАЦИИ

  Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?