СОЗДАВАМЕ ВКУСНИ СЕЌАВАЊА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

 • Sale!

  Увијач со помфрит

  Sale! 280 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото со гамбори

  Sale! 310 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пастрмајлија Equilibrium

  Sale! 295 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пармиџана

  Sale! 300 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рибја чорба од Лосос

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Сендвич со пршутa

  Sale! 145 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Плескавица Еквилибриум

  Sale! 365 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Цезар салата

  Sale! 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Орада

  Sale! 600 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Отворен батак со помфрит

  Sale! 186 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Витаминска салата

  Sale! 100 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со шумско овошје и нутела

  Sale! 160 ден Додади во кошничка

 • Sale!

  Калцоне

  Sale! 120 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Вешалица со помфрит

  Sale! 290 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Отворен батак со помфрит

  Sale! 186 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Cheese Cake

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пастрмка

  Sale! 270 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Сендвич со пршутa

  Sale! 145 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Тава EQUILIBRIUM

  Sale! 360 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кватро формаџи

  Sale! 280 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ребро на жар со помфрит

  Sale! 279 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Колбас на скара со помфрит

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со шумско овошје и нутела

  Sale! 160 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешки прсти со помфрит

  Sale! 210 ден Додади во кошничка

Резервации на телефон:

02 60 90 555

РЕЗЕРВАЦИИ

  Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?