СОЗДАВАМЕ ВКУСНИ СЕЌАВАЊА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

 • Sale!

  Ребро на жар со помфрит

  Sale! 279 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко во кари

  Sale! 230 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со нутела и плазма

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Нутела торта

  Sale! 190 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Увијач со помфрит

  Sale! 280 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Свински врат со помфрит

  Sale! 270 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Цезар салата

  Sale! 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Сендвич со пршутa

  Sale! 145 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Лосос

  Sale! 650 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Домашни Њоки Кватро Формаџи

  Sale! 305 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Капричиoза

  Sale! 200 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кватро формаџи

  Sale! 280 ден Додади во кошничка

 • Sale!

  Ребро на жар со помфрит

  Sale! 279 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко во кари

  Sale! 230 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со нутела и плазма

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Нутела торта

  Sale! 190 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Увијач со помфрит

  Sale! 280 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Свински врат со помфрит

  Sale! 270 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Цезар салата

  Sale! 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Сендвич со пршутa

  Sale! 145 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Лосос

  Sale! 650 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Домашни Њоки Кватро Формаџи

  Sale! 305 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Капричиoза

  Sale! 200 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кватро формаџи

  Sale! 280 ден Додади во кошничка

Резервации на телефон:

02 60 90 555

РЕЗЕРВАЦИИ

  Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?