СОЗДАВАМЕ ВКУСНИ СЕЌАВАЊА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

 • Sale!

  Орада

  Sale! 600 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Вешалица со помфрит

  Sale! 290 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото со зеленчук

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко во кари

  Sale! 230 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Cheese Cake

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Посно Гравче

  120 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото со гамбори

  Sale! 310 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пастрмајлија Equilibrium

  Sale! 295 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Домашни Њоки Кватро Формаџи

  Sale! 305 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Колбас на скара со помфрит

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кватро формаџи

  Sale! 280 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Плескавица Еквилибриум

  Sale! 365 ден Додади во кошничка

 • Sale!

  Рижото со гамбори

  Sale! 310 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Cheese Cake

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Лосос

  Sale! 650 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со нутела и плазма

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко Соте со кикирики

  Sale! 250 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Домашни Њоки Кватро Формаџи

  Sale! 305 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со џем од калинка и смоква

  Sale! 140 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото со зеленчук

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кон фунги

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Калцоне

  Sale! 120 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Увијач со помфрит

  Sale! 280 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пастрмајлија Equilibrium

  Sale! 295 ден Додади во кошничка

Резервации на телефон:

02 60 90 555

РЕЗЕРВАЦИИ

  Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?