СОЗДАВАМЕ ВКУСНИ СЕЌАВАЊА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

 • Sale!

  Вешалица со помфрит

  Sale! 290 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Цезар салата

  Sale! 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Капричиoза

  Sale! 200 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Алполија

  Sale! 185 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко Соте со кикирики

  Sale! 250 ден Додади во кошничка
 • Посно Гравче

  120 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Плескавица со помфрит

  Sale! 165 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Колбас на скара со помфрит

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кон фунги

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Домашни Њоки Кватро Формаџи

  Sale! 305 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ребро на жар со помфрит

  Sale! 279 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко во кари

  Sale! 230 ден Додади во кошничка

 • Sale!

  Туна сендвич

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешки прсти со помфрит

  Sale! 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Калцоне

  Sale! 120 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пеперони

  Sale! 215 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Веге сендвич

  Sale! 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кон фунги

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пица сендвич

  Sale! 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Витаминска салата

  Sale! 100 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Плескавица Еквилибриум

  Sale! 365 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Орада

  Sale! 600 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пастрмајлија Equilibrium

  Sale! 295 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Свински врат со помфрит

  Sale! 270 ден Додади во кошничка

Резервации на телефон:

02 60 90 555

РЕЗЕРВАЦИИ

  Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?