СОЗДАВАМЕ ВКУСНИ СЕЌАВАЊА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

 • Sale!

  Туна салата

  Sale! 180 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна сендвич

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ребро во фурна

  Sale! 345 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Плескавица Еквилибриум

  Sale! 365 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Стек на жар со помфит

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со џем од калинка и смоква

  Sale! 140 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Нутела торта

  Sale! 190 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Веге сендвич

  Sale! 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Тава EQUILIBRIUM

  Sale! 360 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко во кари

  Sale! 230 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Калцоне

  Sale! 120 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пастрмка

  Sale! 270 ден Додади во кошничка

 • Sale!

  Рижото кон фунги

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пица сендвич

  Sale! 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Cheese Cake

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Цезар салата

  Sale! 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Крем пита

  Sale! 145 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото со зеленчук

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ражничи со помфрит

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Отворен батак со помфрит

  Sale! 186 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна салата

  Sale! 180 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Скара Пакет – 7 парчиња месо

  Sale! 1.500 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Сендвич со пршутa

  Sale! 145 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Еквилибриум колбас со помфит

  Sale! 150 ден Додади во кошничка

Резервации на телефон:

02 60 90 555

РЕЗЕРВАЦИИ

  Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?