СОЗДАВАМЕ ВКУСНИ СЕЌАВАЊА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

 • Sale!

  Витаминска салата

  Sale! 120 ден 100 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Колбас на скара со помфрит

  Sale! 210 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кон фунги

  Sale! 300 ден 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Капричиoза

  Sale! 250 ден 205 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кватро формаџи

  Sale! 355 ден 280 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Нутела торта

  Sale! 240 ден 190 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Скара Пакет – 7 парчиња месо

  Sale! 1.890 ден 1.500 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пица сендвич

  Sale! 100 ден 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Орада

  Sale! 750 ден 600 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Стек на жар со помфит

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Бранцин

  Sale! 750 ден 600 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Еквилибриум колбас со помфит

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка

 • Sale!

  Алполија

  Sale! 230 ден 185 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пица сендвич

  Sale! 100 ден 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Отворен батак со помфрит

  Sale! 240 ден 186 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Еквилибриум колбас со помфит

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко во кари

  Sale! 290 ден 230 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со нутела и плазма

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Крем пита

  Sale! 160 ден 145 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Кватро формаџи

  Sale! 360 ден 290 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кон фунги

  Sale! 300 ден 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Палачинка со шумско овошје и нутела

  Sale! 180 ден 160 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото со зеленчук

  Sale! 310 ден 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Веге сендвич

  Sale! 100 ден 85 ден Додади во кошничка

Резервации на телефон:

02 60 90 555

РЕЗЕРВАЦИИ

  Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?