СОЗДАВАМЕ ВКУСНИ СЕЌАВАЊА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

 • Sale!

  Свински врат со помфрит

  Sale! 340 ден 270 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Увијач со помфрит

  Sale! 350 ден 280 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Нутела торта

  Sale! 240 ден 190 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Сендвич со шунка

  Sale! 120 ден 100 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Паста Болоњезе

  Sale! 320 ден 259 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко Соте со кикирики

  Sale! 310 ден 250 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Цезар салата

  Sale! 250 ден 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Cheese Cake

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Вешалица со помфрит

  Sale! 350 ден 290 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Кватро формаџи

  Sale! 360 ден 290 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Еквилибриум колбас со помфит

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна салата

  Sale! 220 ден 180 ден Додади во кошничка

 • Sale!

  Пилешко во кари

  Sale! 290 ден 230 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пеперони

  Sale! 280 ден 225 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна сендвич

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ребро на жар со помфрит

  Sale! 330 ден 279 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Ребро во фурна

  Sale! 390 ден 345 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна салата

  Sale! 220 ден 180 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Колбас на скара со помфрит

  Sale! 210 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Еквилибриум колбас со помфит

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Стек на жар со помфит

  Sale! 180 ден 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Плескавица Еквилибриум

  Sale! 450 ден 365 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Сендвич со пршутa

  Sale! 180 ден 145 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешко Соте со кикирики

  Sale! 310 ден 250 ден Додади во кошничка

Резервации на телефон:

02 60 90 555

РЕЗЕРВАЦИИ

  Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?