СОЗДАВАМЕ ВКУСНИ СЕЌАВАЊА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

 • Sale!

  Зелка салата

  Sale! 100 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото со гамбори

  Sale! 310 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Цезар салата

  Sale! 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Сендвич со шунка

  Sale! 100 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото со зеленчук

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Скара Пакет – 7 парчиња месо

  Sale! 1.500 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Лосос

  Sale! 650 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна салата

  Sale! 180 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Алполија

  Sale! 185 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пастрмајлија Equilibrium

  Sale! 295 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Капричиoза

  Sale! 200 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Cheese Cake

  Sale! 150 ден Додади во кошничка

 • Sale!

  Пармиџана

  Sale! 300 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Нутела торта

  Sale! 190 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото со зеленчук

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото со гамбори

  Sale! 310 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Лосос

  Sale! 650 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Маргарита

  Sale! 179 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Туна сендвич

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кон фунги

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Скара Пакет – 7 парчиња месо

  Sale! 1.500 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Плескавица со помфрит

  Sale! 165 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Еквилибриум колбас со помфит

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Кватро формаџи

  Sale! 285 ден Додади во кошничка

Резервации на телефон:

02 60 90 555

РЕЗЕРВАЦИИ

  Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?