СОЗДАВАМЕ ВКУСНИ СЕЌАВАЊА

ПРЕПОРАЧУВАМЕ!

 • Sale!

  Туна сендвич

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешки прсти со помфрит

  Sale! 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Калцоне

  Sale! 120 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пеперони

  Sale! 215 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Веге сендвич

  Sale! 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кон фунги

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пица сендвич

  Sale! 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Витаминска салата

  Sale! 100 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Плескавица Еквилибриум

  Sale! 365 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Орада

  Sale! 600 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пастрмајлија Equilibrium

  Sale! 295 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Свински врат со помфрит

  Sale! 270 ден Додади во кошничка

 • Sale!

  Туна сендвич

  Sale! 150 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пилешки прсти со помфрит

  Sale! 210 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Калцоне

  Sale! 120 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пеперони

  Sale! 215 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Веге сендвич

  Sale! 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Рижото кон фунги

  Sale! 245 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пица сендвич

  Sale! 85 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Витаминска салата

  Sale! 100 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Плескавица Еквилибриум

  Sale! 365 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Орада

  Sale! 600 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Пастрмајлија Equilibrium

  Sale! 295 ден Додади во кошничка
 • Sale!

  Свински врат со помфрит

  Sale! 270 ден Додади во кошничка

Резервации на телефон:

02 60 90 555

РЕЗЕРВАЦИИ

  Сакате да се зачлените на нашиот NEWSLETTER?